İşte Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü! Anlaşma tamam...

Bir süredir teknik direktör arayışında olan Fenerbahçe, Hırvat basınına göre Nenad Bjelica ile 3 yıllığına anlaşmaya vardı.

Hırvat basını Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü ilan etti: Nenad Bjelica… 24sata'nın haberine göre sarı-lacivertliler ile her konuda anlaşan 48 yaşındaki çalıştırıcı kısa süre içinde resmi imzayı atacak ve ardından da İstanbul'a gelecek. Son olarak Dinamo Zagreb'i çalıştıran Bjelica ile aradaki pürüzlerin giderildiği ve 3 sezonluk kontratı kabul ettiği öğrenildi.

İşte Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü! Anlaşma tamam...

6 milyon Euro ücret alacak!

Dinamo Zagreb ile 2 şampiyonluk yaşayan, 2018- 19 sezonunda da Fenerbahçe ile UEFA Avrupa Ligi'nde aynı grupta yer alan Nenad Bjelica, kısa süre içinde İstanbul'da olacak. Yıllık 2 milyon Euro kazanacak olan deneyimli çalıştırıcı kontratının toplamında 3 sezon için 6 milyon Euro ücret alacak.

'MESUT' EDEN SÖZLER

ARSENAL forması giyen Mesut Özil'in durumunu menajeri Erkut Söğüt yayıncı kuruluşa değerlendirdi: "Mesut'un 1 sene daha Arsenal ile sözleşmesi var. Bir sene İngiltere'de oynadıktan sonra hep beraber bir karar vereceğiz. Fenerbahçe'ye transferi hakkında şu anda konuşamam."

İşte Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü! Anlaşma tamam... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig Nenad Bjelica
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.