İşte Ermeni zulmü! Azerbaycan askerine böyle işkence yaptılar!

Ermenilerin yaptıkları insanlık dışı uygulamalar devam ediyor. Bunun son örneği Karabağ’da ortaya çıktı. Dumanlı havada yolunu kaybedip yanlışlıkla Ermeni tarafına geçen, Hüseyin Ahundov adlı Azerbaycan askeri feci şekilde dövüldü ve işkence gördü. Azerbaycan askerinin gördüğü inanılmaz işkence ve dövülmesinin videoları büyük tepki çekti.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

 MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Azerbaycan ile Ermenistan arasında Karabağ’da yaşanan gerginlik sürüyor.

ERMENİ SALDIRI VE PROVOKASYONLARI BİTMEK BİLMİYOR!

Ermenistan silahlı güçlerini Azerbaycan’ın 44 günlük savaşta kurtardığı Karabağ’da yaptığı silahlı saldırı, terörist, silah, mühimmat ve gıda sevkiyatı ise devam ediyor. Azerbaycan, Ermeni güçlerinin Rus Barış Gücü ile işbirliği yaparak yaptığı çeşitli saldırılara karşı askeri tedbirler alarak önlemeye çalışıyor.

İŞTE ERMENİ ZULMÜ!

Karabağ bölgesinde yine Ermenilerin yaptıkları insanlık dışı uygulamalar ortaya çıkıyor.Bunun son örneği önceki gün meydana geldiği anlaşıldı.Dumanlı havada yolunu kaybedip yanlışlıkla Şahbuz ilçesi istikametinde kaybolarak Ermeni tarafına geçen Azerbaycan askeri feci şekilde dövüldü ve işkence gördü. Azerbaycan askerinin gördüğü inanılmaz işkence ve dövülmesinin videoları büyük tepki çekti.

 AZERBAYCAN DIŞİŞLERİ:İNSANI HUKUKA TAMAMEN AYKIRI!

Öte yandan Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ayhan Hacızade, Ermenistan'da Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri askerlerine işkence yapıldığı görüntüleri yorumladı.Hacızade, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Birkaç gün önce Nahçıvan'ın Şahbuz ili istikametinde kaybolmuş Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri askerleri Ermenistan tarafından gözaltına alınmıştır. Askerler şiddet ve işkenceye maruz kalmıştır. Bu tür kötü muamele uluslararası insani hukuka tamamen aykırı ve kabul edilemezdir, uluslararası düzeyde kınanmalıdır!" ifadelerini kullandı.

ENGEZUR ÖZGÜRLÜK HAREKETİ AÇIKLAMA YAPTI!

Bu arada Türkiye'de faaliyet gösteren Zangezur Özgürlük Hareketi, yoğun sis nedeniyle yoldan çıkarak Ermenistan tarafına geçen Azerbaycan askerleri Hüseyin Ahundov'un korkunç işkencelere maruz kaldığı görüntülerle ilgili bir açıklama yaptı. Özgürlük Hareketi Başkanı Hasan Bari yaptığı açıklamada; "Azerbaycan esir alınan yaralı Ermeni askerlerini tedavi ederken; cephede askerlerimizden kaçmak için yer arayan Ermenilerin, cephede gösteremedikleri 'kahramanlığı' esir alınan, elleri arkadan bağlı askerimizin yüzüne tekme atarak gösterdiklerini, yarı baygın yatıyordu.Ermeniler yaptıkları işkence ve insanlık dışı uygulamayı sanki güzel bir şeymiş gibi filme alıp yayarak psikolojik savaş yöntemi olarak bize karşı kullanılmalarını insanlık adına şiddetle kınıyorum. 'Hepimiz Ermeniyiz' diyen Ermeni sevdalılarını bu kınamaya özellikle davet ediyorum.” dedi.

.

 

İşte Ermeni zulmü! Azerbaycan askerine böyle işkence yaptılar! ile ilgili etiketler Ermeni
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.