İşte Erdoğan'a verilen güven oyu!

Metropol Araştırma şirketi, Haziran ayı gerçekleştirdiği araştırmanın sonuçlarını açıkladı. "Türkiye'nin Nabzı Haziran 2020" anketine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yönetimini başarılı bulanların oranı yüzde 52. Bir diğer deyişle seçmenin Erdoğan'a güveni sürüyor. Yine anketin bir diğer önemli sonucu erken seçim iddialarına ilişkin. Bu konuda ise oran yüzde 53.1'e çıkıyor. İşte vatandaşın erken seçime ilişkin düşüncesi...

Metropoll Araştırma haziran ayında gerçekleştirdiği "Türkiye'nin Nabzı Haziran 2020" anketinin sonuçlarını açıkladı.

Ankete katılanlara "Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı yapış tarzını onaylıyor musunuz?" sorusu yöneltildi. Alınan cevaplara göre; "Evet, onaylıyorum" diyenlerin oranı ankete katılanların yarısından fazla oldu.

Anket sonucuna göre; "Evet, onaylıyorum" diyenlerin oranı yüzde 52, "Hayır, onaylamıyorum" diyenlerin oranı yüzde 40,9, "Fikrim yok" diyenlerin oranı ise yüzde 7,2 oldu.

İşte Erdoğan'a verilen güven oyu!

Son dönemde muhalefetin sık sık gündeme getirdiği erken seçim iddiası da ankete katılan vatandaşlara soruldu.

"Türkiye'nin Nabzı 2020" anketinde "Erken bir seçim olmasını ister misiniz?" sorusuna verilen cevaplara göre, erken seçim olmasını istemeyenlerin oranı yüzde 53,1. 

Ankete katılanların yüzde 35.5'i ise erken bir seçime sıcak baktığını belirtiyor. Anketi cevaplayanların yüzde 11'i ise bu konuda görüş bildirmemeyi tercih etti.

İşte Erdoğan'a verilen güven oyu! - Resim : 2 

İşte Erdoğan'a verilen güven oyu! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Anket araştırma seçim metropol erken seçim güven oyu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.