İşte Edin Visca'nın son durumu

Trabzonspor, Edin Visca'nın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Bordo-mavililerin açıklamasında, Fatih Karagümrük maçında sakatlanan Bosna Hersekli futbolcunun sol omuz köprücük kemiğinde kırık tespit edildiği ve 32 yaşındaki futbolcunun ameliyat olduğu aktarıldı.

Edin Visca, Süper Lig'de oynanan Fatih Karagümrük maçının 47. dakikasında kendisini yere bıraktı. Tecrübeli futbolcu kenara omzunu işaret etti ve değişiklik talebinde bulundu.

Bordo-mavililerde, Edin Visca'nın yanına sağlık görevlileri geldi ve kulübeden değişiklik istendi. Omzuna sargı sarılan başarılı futbolcu kenara geldi. Omzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle ambulansla hastaneye götürülen yıldız futbolcunun sağlık durumu ile ilgili Trabzonspor Kulübü'nden açıklama geldi.

TRABZONSPOR'UN AÇIKLAMASI:

"Futbol A Takım doktorumuz Halil Polat, futbolcumuz Edin Visca'nın sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Halil Polat, "Takımımızın deplasmanda oynadığı VavaCars Fatih Karagümrük maçı sırasında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Edin Visca'nın yapılan muayene ve görüntülemesi sonucunda sol omuz köprücük kemiğinde kırık (klavikula kemiği) tespit edilmiş olup ilk müdahalesi yapılmıştır. Oyuncumuz bugün Acıbadem Maslak Hastanesi'nde Prof. Dr. Mehmet Erdil tarafından gerçekleştirilen ve bizim de eşlik ettiğimiz başarılı bir ameliyat geçirmiştir. Futbolcumuzun genel durumu iyi olup rehabilitasyon sürecine de en kısa sürede başlanılması planlanmaktadır. Oyuncumuzun tedavi süreciyle ilgili ilerleyen günlerde bilgilendirme yapılacaktır" dedi."

İşte Edin Visca'nın son durumu ile ilgili etiketler Edin Visca Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.