İşte dokunulmazlıkları kaldırılacak milletvekilleri. Ak Parti'den sadece Şaban Dişli var!

Bu akşam saatlerinde 8 milletvekili ile ilgili düzenlenen fezlekeler Başbakanlık tarafından Meclise gönderildi. CHP'den Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve 6 milletvekilinin bulunduğu listedeki tek Ak Parti'li isim ise Şaban Dişli.

Bu akşam saatlerinde 8 milletvekili ile ilgili düzenlenen fezlekeler Başbakanlık tarafından Meclise gönderildi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun haricinde bazı CHP milletvekilleri için de yeni fezlekeler düzenlendi. Fezleke düzenlenen diğer isimlerin CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve CHP Milletvekilleri Eren Erdem, Özkan Yalım, Aytun Çıray ve Namık Havutça olduğu öğrenildi.

AK PARTİ'DEN TEK İSİM VAR

Meclise gönderilen fezlekeler arasında Ak Parti'den tek isim bulunuyor. O isim ise 15 Temmuz darbe girişiminde kardeşi aktif rol oynayan AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli.

8 milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılması bekleniyor.

İşte dokunulmazlıkları kaldırılacak milletvekilleri. Ak Parti'den sadece Şaban Dişli var! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu fezleke
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.