İşte DAEŞ sonrası kuş bakışı Cerablus

Fırat Kalkanı operasyonu ile ele geçirilen Suriye ilçesi Cerablus'ta insansız hava araçları ile ilk kez kuş bakışı görüntüleri yayınlandı

Türkiye'nin bi aydır sürdürdüğü Fırat Kalkanı operasyonu ile ele geçirilen Cerablus'un insansız hava araçları ile ilk görüntüleri yayınlandı. DAEŞ işgalinden kurtarılan ve hayatın yavaş yavaş normal akışına döndüğü Cerablus'ta araçların caddelerde seyrettiği görünüyor.

ÖSO'ya bombalı araçla saldırı

Öte yandan, terör örgütü DAEŞ militanları Türkiye sınırına yakın Şimerin Köyü'nde ÖSO'ya bomba yüklü saldırı düzenledi.

Olay, öğleden sonra Kilis'in Ardıçlı Köyü'nün 7 kilometre uzağındaki Suriye'nin Şimerin Köyü'nde meydana geldi.

Bir süre önce DAEŞ militanlarından temizlenerek Özgür Suriye Ordusu güçlerinin kontrolüne giren köye, bir DAEŞ militanı bomba yüklü araçla saldırı düzenledi.

Ölenlerin olduğu belirtilen saldırıda yaralanan ÖSO mensubu 10 kişi, araçlarla sınır hattına getirildi, daha sonra ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesi'ne taşındı.

Tedavisine başlanan yaralılardan hayati tehlikesi olanlar, ilk müdahalelerinin ardından Gaziantep'teki hastanelere sevk edildi.

İşte DAEŞ sonrası kuş bakışı Cerablus ile ilgili etiketler Suriye cerablus Fırat Kalkanı havadan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.