İşte Cumhurbaşkanlığı Kabinesi! Fısıltı kabinesinde hangi isimler var?

Türkiye'nin merak ettiği Cumhurbaşkanlığı Kabinesi listesi gündemin ilk sırasında yer alıyor. Yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak olan kabinede hangi isimlerin bulunacağı siyaset çevrelerince konuşuluyor. İsim tahmlinleri yapılıyor. İşte elden ele dolaşan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi listesi! Fısıltı kabinesinde hangi isimler var?

Gündemin bir numaralı maddesi yarın açıklanacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi... Yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı olarak yemin edecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklayacağı listede kimlerin olacağı en çok merak edilen konu. Hal böyle olunca her yerde bu listeye girecek isimler konuşuluyor. Elden ele dolaşan bir liste ise "Fısıltı kabinesi" olarak isimlendirilse de doğru olduğu söyleniyor. İşte Cumhurbaşkanlığı Kabinesi! Fısıltı kabinesinde hangi isimler var? Detaylar haberimizde...

İşte Cumhurbaşkanlığı Kabinesi! Fısıltı kabinesinde hangi isimler var?

Yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı olarak yemin edecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklayacağı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi listesi gündemde en çok konuşulan konuların başında geliyor. Kabinede kimlerin olacağı en çok merak edilen konu. Hal böyle olunca her yerde bu listeye girecek isimler konuşuluyor. Elden ele dolaşan bir liste ise "Fısıltı kabinesi" olarak isimlendirilse de doğru olduğu iddia ediliyor.

İşte o liste...

İşte Cumhurbaşkanlığı Kabinesi! Fısıltı kabinesinde hangi isimler var? - Resim : 2

 

İşte Cumhurbaşkanlığı Kabinesi! Fısıltı kabinesinde hangi isimler var? ile ilgili etiketler cumhurbaşkanlığı kabinesi fısıltı kabinesi
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.