İşte CHP'nin troll sistemi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan kendisine gelen tepkileri 'troll kampanyası' olarak nitelendirdi. Kılıçdaroğlu'na cevap AK Parti MKYK Üyesi Hacı Bayram Türkoğlu'ndan geldi. Türkoğlu, verdiği yanıtta CHP'nin troll sistemini deşifre etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu evinin mutfağından bir video paylaşarak "Yıllardır troll orduları ile algı oluşturmaya çalışıyorlar, artık bunları yemeyin gençler!" dedi.

Daha sonra bir paylaşımda daha bulunan Kılıçdaroğlu, "Bu arada Troller bu akşam da #HangiKılıçdaroğlu diye kampanya başlatmış. Onların da işi zor. Saray’ın bana atadığı trollerime başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'na yanıt ise AK Parti MKYK Üyesi ve Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'ndan geldi.

AK PARTİ'Lİ TÜRKOĞLU: BİRİ TROLL MÜ DEDİ?

CHP'nin troll sistemini deşifre eden Türkoğlu,  paylaşımına "Biri troll mü dedi?" notunu düştü.

Türkoğlu'nun paylaşımında CHP'nin 'sosyal medya paylaşım destekçisi ağı' olan 'kılcal damar sistemi'nin ve 'sosyal medya destek formu'nun ekran görüntüleri yer aldı

İşte CHP'nin troll sistemi ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu AK Parti Twitter hacı bayram türkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.