İşte bu karede konuşulanlar ve Erdoğan’ın yanıtı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün verdiği iftar daveti, renkli karelere sahne oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın, önceki gün İstanbul'daki Huber Köşkü'nde verdiği iftar davetinde spor ve sanat dünyasının ünlülerini bir araya getirmişti.

tuyrtu

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Esra Erol’un kız kardeşi Eda ile evlilik hazırlığı yapan Alişan'la da sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini Kasım ayındaki düğününe davet eden Alişan'a ''Ya kız istemeye geleceğim ya da nikahına'' dedi.

ryrtyery

Sunucu Esra Erol kız kardeşi Eda Erol ve Alişan'ın tanışma hikayesini şöyle anlatmıştı:

"Aslında 4-5 yıllık bir geçmişi var bu mevzunun. Alişan programıma geldiğinde görmüştü Eda'yı. 'Tanıştırsana bizi' dediğinde, tanıştırırım, ama sana güvenmiyorum demiştim ona.

Ece Erken’in oğlunun doğum gününde Alişan da vardı. 'Yalancısın sen. Hani kız kardeşinle tanıştıracaktın beni' dediğinde de tanıştıracağımı söyledim. Alişan, 'Bu sözünün üstünden de 4-5 yıl geçer. Evlenmek istiyorum, ciddiyim' deyince, tanıştırırım, ama gezeyim tozayım dersen, olmaz. Gerçekten ciddiysen tanıştırırım dedim. Bu kez ciddi olduğunu söyleyince tanıştırdım.''

İşte bu karede konuşulanlar ve Erdoğan’ın yanıtı! ile ilgili etiketler iftar Alişan Esra Erol Eda Erol nikah Cumhurbaşkanı Erdoğan kız kardeşi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.