İşte bizzat Başbakanlık tarafından yaptırılan son ankette durum...

16 Nisan'da Türkiye geleceğini belirleyecek referandumda oy kullanacak.

Şu an kadar kamuoyu yoklamalarından basına net bilgiler sızmış değildi. Ancak Habertürk yazarı Sevilay Yılman Başbakanlık tarafından yaptırılan anketten ilk ipuçlarını paylaştı.

Sevilay Yılman son ankette "Evet" oylarının önde olduğunu belirtti.

İşte Sevilay Yılman'ın yazısından ilgili bölüm;

Aldığım son kulislere ve bizzat Başbakanlık tarafından yaptırılan anketlere göre “Evet” oyları önde gidiyormuş. Ha olağanüstü fark yok “Hayır”a göre ama sonuçta “Evet”ler önde yani.

Peki hal böyleyken panik olup saçmalamanın manası ne!

Milleti, “Hayır çıkarsa şöyle olur, böyle olur” diye tehdit etmenin gayesi ne!

Kimden bahsediyorum anlamışsınızdır herhalde. Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı görevinde bulunan İlnur Çevik’ten.

Kendisini aklı başında siyaset erbabı bilirdik ama dün Twitter’da yazdıklarıyla öyle olmadığını anladık. Aynen şunu yazdı o başdanışman: “Hayır diyenlere: 7 Haziran sonrası Türkiye’deki kaos ve istikrarsızlığı mumla ararsınız!”

Benden duymuş olmayın ama Çevik’in kamuoyunda tepki oluşunca sonradan silmek zorunda kaldığı o mesajlar AK Parti’nin yüksek katlarında görev yapanları fena kızdırmış. Yine benden duymuş olmayın ama o yüksek katlardan hem Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, hem de Başbakan Yıldırım’a kaş yapayım derken gözü çıkaran İlnur Çevik’le ilgili şu minvalde mesajlar gitmiş:

“Referandumdan EVET çıkması için bizler gecemizi gündüzümüze katıp çabalarken bir de Çevik’in yaptığı gibi paylaşımlarla uğraşmak gerçekten morallerimizi bozuyor!”

İşte bizzat Başbakanlık tarafından yaptırılan son ankette durum... ile ilgili etiketler Sevilay Yılman Anket referandum 16 nisan
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.