İşte Adana saldırısının şifresi

Adana Yüreğir'de terör saldırısını SuperHaber'e değerlendiren güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, "Küresel dizayn Türkiye’nin dizayna müdahale etmemesini, dışarıda kalmasını, korkuya boyun eğmesini ve bıçağa boynunu uzatmasını istiyor." dedi.

Güvenlik uzmanı Abdullah AğarAdana Yüreğir'de terör saldırısını SuperHaber'e değerlendirdi. Ağar, "Adana Yüreğir’de polisimize yol kenarı bomba (RSB) ile saldırıyı aracın zırhlı olması nedeniyle hafif atlattık. Çok çok geçmiş olsun. Küresel dizayn Türkiye’nin dizayna müdahale etmemesini, dışarıda kalmasını, korkuya boyun eğmesini ve bıçağa boynunu uzatmasını istiyorlar." diye konuştu.

Ağar'ın değerlendirmesi şöyle;

TÜRKİYE TERÖR KUŞAĞINA SOKULMAK İSTENİYOR

DAEŞ ve YPG/PKK’nın yakalanan canlı bombaları, türev örgütlerin orman ve fabrika kundaklamaları, yasa dışı silahlı sol ve İdlib’te mezhebi radikallerin Türkiye’ye karşı aktifleşme çabaları, Güneydoğu’daki EYP ve GYP’ler, FK ve ZDH bölgelerinin hem içten hem de dıştan istikrarsızlaştırılmak istenmesi, Bağdadi ve Karayılan tehditleri Türkiye’nin yeniden bileşik ve birleşik bir terör kuşağına sokulmak istendiğini gösteriyor.

KÜRESEL DÜZAYN UYGULAYICILAR TÜRKİYE'NİN BOYUN EĞMESİNİ İSTİYORLAR

Küresel dizayn, kurgulayıcı ve uygulayıcılar Türkiye’nin dizayna müdahale etmemesini, dışarıda kalmasını, korkuya boyun eğmesini ve bıçağa boynunu uzatmasını istiyorlar.

 

İşte Adana saldırısının şifresi ile ilgili etiketler Adana Saldırı Abdullah Ağar
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.