İşte 13 vatandaşımızı şehit eden o hain

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Meclis'teki özel oturumda Gara'da 13 vatandaşı şehit eden PKK'lı teröristin kimliğini açıkladı. Turuncu listede yer alan Kamuran Ataman isimli teröristin fotoğrafı ilk kez servis edildi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Meclis’te düzenlenen özel oturumda, Gara’da 13 vatandaşı şehit eden PKK’lı teröristin kimliğini açıkladı. Bakan Akar sözde mağara sorumlusu ‘Sorej’ kod adlı Kamuran Ataman isimli teröristin turuncu listede arandığını bildirdi. Turuncu listede aranan teröristin fotoğrafına ilk kez servis edildi.

İşte 13 vatandaşımızı şehit eden o hain

Bakan Akar,teröristin 2017’den önce Beytüşşebap bölgesinde birçok katliama katıldığını ve buradan bir şekilde kaçarak Kamışlı’da, Derik’te 2017-2018 yıllarında sözde cephe sorumlusu olarak görev yaptığını bildirdi. Bakan Akar, teröristin hastalandığı ya da yaralandığı için Derik’ten Gara’ya gönderildiğini bildirdi.

 

OPERASYON SIRASINDA TESLİM OLMUŞTU

Bakan Akar, operasyon sırasında teslim olan teröristin ifadesine göre, sözde mağara sorumlusu olan terörist Kamuran Ataman’ın 13 vatandaşın şehit edilmesinden sorumlu olduğunu bildirdi. Hain teröristin fotoğrafına ilk kez ulaşıldı.

 BAKAN SOYLU: "BULDAN, 'BİRAZ MİSAFİR EDİP SALACAKLAR' DEDİ"

Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM Genel Kurulu'nda Gara Operasyonu sırasında şehit olan 13 vatandaşın ilk kaçırıldığı dönemde AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık ile HDP'li Buldan arasında geçen konuşmayı aktardı. Soylu 'Öznur Hanım bu vatandaşlarımızı sorduğunda Buldan, 'Ben görüştüm. Biraz misafir edip salacaklar' dedi. Bunlar tarihi şahitliklerdir' diye konuştu.

İşte 13 vatandaşımızı şehit eden o hain ile ilgili etiketler Hulusi Akar Meclis PKK terörist Gara
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.