İstanbul'un ünlü oteli yarı fiyatına icradan satılık

İstanbul’un en eski otellerinden biri Boğaz manzaralı Harem Oteli açık arttırma usulüyle icra yoluyla 28 milyon TL'den satılığa çıkarılıyor.

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) eski Başkanı Timur Bayındır'ın ortağı olduğu İstanbul’un en eski otellerinden olan Harem Oteli İcraburada.com sitesinde yer alan şartnameye göre 17 Haziran 1967 faaliyete başladı. 56 milyon TL değerindeki Harem Oteli yarı fiyatı olan 28 milyon TL’den açık arttırma usulüyle satışa çıkarılacağı duyuruldu. 25 Mart 2020 tarihinde saat 12.20’de yapılacak olan ihaleye T.C. vatandaşı olan ve belirlenen teminatı yatıran herkes katılabilecek. Üç yıldızlı otelde 90 oda, 200 yatak, 2’nci sınıf lokanta, 50 kişilik açık yemek alanı, 160 kişilik çok amaçlı salon, 30 kişilik çok amaçlı salon, lobi bar, Türk hamamı, sauna, masaj odası, açık yüzme havuzu bulunuyor. (İHA)

İstanbul'un ünlü oteli yarı fiyatına icradan satılık ile ilgili etiketler icra otel satılık
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.