İstanbul çöküyor!

Gelen son dakika haberine göre; İstanbul'un Sultangazi ilçesinde kanalizasyon borusundan sızan su, yolda çökmeye sebep oldu. Çökme sebebiyle sürücüler zor anlar yaşarken, çukur asfalt ile kapatıldı.

Olay, saat 14.30 sıralarında Sultangazi Cebeci Mahallesi 1. Cebeci Yolu üzerinde meydana geldi.

İSKİ BORUSU SU SIZDIRDI

İddialara göre, yolun altından geçen İSKİ'nin kanalizasyon borusu su sızdırmaya başladı. Sızan su asfaltı yumuşatarak yolda çökme meydana getirdi.

ÇUKURU ASFALTLA KAPATTILAR

Çökme nedeniyle yoldan geçen sürücüler zor anlar yaşadı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler olay yerine gelerek çöken yerde inceleme yaptı. Kepçe yardımıyla asfaltın altında oluşan çukur iyece açıldı. Daha sonra çöken yere kamyonla mıcır dökülerek asfalt kapatıldı. 

ESNAF BÜYÜMEYİ ENGELLEDİ 

Çöken yerin yakınında esnaf olan Melih Dumlupınar, "3-4 saat önce burası çökmeye başladı. Daha sonra yoldan geçen araçların üzerinden geçmesiyle çukur daha da büyüdü. Çevredeki esnaflar çukurun olduğu yere bir şeyler koyunca sürücüler geçmemeye başladı." dedi. 

BAĞCILAR VE BEŞİKTAŞ'TA DA BENZER GÖRÜNTÜLER OLUŞMUŞTU

Öte yandan geçtiğimiz günlerde de farklı ilçelerde benzer görüntüler oluşmuş ve asfaltta çökmeler meydana gelmişti.

(DHA)
 
İstanbul çöküyor!

İstanbul çöküyor! ile ilgili etiketler İstanbul Bağcılar Sultangazi asfalt çökme
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.