İstanbul'un göbeğindeki gasp kamerada: Biber gazı sıkıp gasp ettiler

İstanbul Taksim'de iki kişi, para karşılığı cinsel ilişki için anlaştıkları kadınlar tarafından gasp edildiler. Kadınların biber gazlı saldırısına maruz kalan yabancı uyruklu şahısların 350 bin euro nakit paraları ve kol saatleri gasp edildi. Güvenlik kameralarına yansıyan olay sonrası gözaltına alınan 2 kadın tutuklandı.

Beyoğlu Taksim’de geçtiğimiz günlerde saat 03.30 sıralarında yaşanan olayda, yabancı uyruklu Mashaallah R. ile Arman J., sokak içerisinde gördükleri kadınlarla para karşılığı cinsel ilişki konusunda anlaştı. Bunun üzerine ilk olarak kadınlar dikkat çekmemek için sokaktaki bir binanın içerisine girdi, bir süre sonra da Mashaallah R. ile Arman J. de kadınların arkasından binaya giriş yaptı.

İstanbul'un göbeğindeki gasp kamerada: Biber gazı sıkıp gasp ettiler

BİBER GAZI SIKIP GASP ETTİLER

Mashaallah R. ile Arman J. girdikleri binada, kadınların biber gazlı saldırısına uğradı. Biber gazı sıkan kadınlar şahısların üzerindeki 350 bin euro ile kol saatlerini gasp etti. Kadınlar daha sonra biber gazının etkisinde olan gençleri, binanın dışarısına çıkartıp kovaladı.

İstanbul'un göbeğindeki gasp kamerada: Biber gazı sıkıp gasp ettiler - Resim : 2

Mashaallah R. ile Arman J. isimli yabancı uyruklu şahıslar, yaşadıkları olayın ardından en yakın polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Bunun üzerine harekete geçen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, gençleri gasp eden kadınların M.Ç. ile Shirkhan A. olduğunu tespit etti. Polis ekipleri kadınları, olayın yaşandığı binanın içinde yakaladı.

İstanbul'un göbeğindeki gasp kamerada: Biber gazı sıkıp gasp ettiler - Resim : 3

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Gözaltına alınarak emniyette işlemleri tamamlanan kadınlar, çıkarıldıkları mahkemece
tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaşanan olayın ardından gençlerin binaya girişi ve daha sonra kadınları kovaladığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul'un göbeğindeki gasp kamerada: Biber gazı sıkıp gasp ettiler ile ilgili etiketler Taksim İstanbul Gasp biber gazı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.