İstanbul'un göbeğinde şaşırtan eylem: Arkasından 'yasak aşk' iddiası çıktı

İstanbul'un göbeğinde ilginç bir olay yaşandı. Bir grup kadın ellerinde pankartlar ve meşaleler ile eylem yaptı. Eylemin sebebinin ise 'yasak aşk' iddiası olduğu öğrenildi. Kadınların meşaleli, pankartlı eylemi mahallelinin çağırdığı polisin gelmesiyle son buldu.

İstanbul'da akşam saatlerinde ilginç bir eylem sahne buldu. Bir grup kadın, ellerinde meşale ve pankartlar, ağızlarında sloganlarla eylem yaptı. Eylemin nedeninin altından ise 'yasak aşk' iddiası ortaya çıktı. Aldatıldığı öne sürülen kadın, yanına topladığı arkadaşlarıyla aldattığı iddia edilen kadının evini sokağını bastı. Mahallelinin tepkisini çeken o olay kameralara da saniye saniye yansıdı.

İstanbul'un göbeğinde şaşırtan eylem: Arkasından 'yasak aşk' iddiası çıktı

Olay İstanbul'un Bağcılar ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, iki çocuklu, evli bir adam evini terk etti ve aynı sokakta yaşayan bir kadınla başlamaya başladı. Kadının da evli ve çocuklu olduğu öğrenilirken 'yasak aşk' ortaya çıkınca ortalık karıştı.

İstanbul'un göbeğinde şaşırtan eylem: Arkasından 'yasak aşk' iddiası çıktı - Resim : 2

İNTİKAMINI BÖYLE ALDI

Show TV'nin haberine göre, aldatılan kadın yanına arkadaşlarını da aldı ve kocasının yasak aşk yaşadığı kadının evini bastı. Ellerinde meşale ve pankartlarla eylem yapan grup, "Yuva yıkan kadın istemiyoruz", "İhanete hayır" sloganlarıyla da sokağı adeta inletti.

İstanbul'un göbeğinde şaşırtan eylem: Arkasından 'yasak aşk' iddiası çıktı - Resim : 3

Kadınların meşaleli, pankartlı eylemi mahallelinin çağırdığı polisin gelmesiyle son buldu.

 İstanbul'un göbeğinde şaşırtan eylem: Arkasından 'yasak aşk' iddiası çıktı - Resim : 4

İstanbul'un göbeğinde şaşırtan eylem: Arkasından 'yasak aşk' iddiası çıktı ile ilgili etiketler İstanbul Kadın Eylem Yasak Aşk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.