İstanbul'un göbeğinde korona yokmuşçasına dans!

Koronavirüs salgını sürecinde İstanbul'a maske yasağının getirilmesine rağmen vatandaşların umrunda olmadı. Bebek ve Beşiktaş sahilinde toplanan kişiler maskeyi de mesafeyi de unuttu. Caddede köçek bile oynatılan eğlenceler kameralara yansıdı.

 Yetkililerin sosyal mesafe kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulunmasına rağmen hafta sonu İstanbul'un çeşitli noktalarında “pes” dedirten görüntüler kaydedildi.

NE MASKE TAKTILAR NE DE MESAFEYE UYDULAR

Beşiktaş Bebek sahilinde bir araya gelen grup, hoparlör sistemi araçlarla yüksek sesli müzikler eşliğinde eğlenmeye başladı. Ne maske takan ne de sosyal mesafeye uyan gruplar adeta virüse meydana okudu.

İstanbul'un göbeğinde korona yokmuşçasına dans!

Ortaköy Dereboyu Caddesi’nde bir grup ise gelin almaya geldikleri binanın önünde hiçbir kurala uymadan bekledi. Burada davul ve zurnalarla bekleyen grup, dakikalarca birbirleriyle temas ederek canlarını hiçe saydı. Yaşananlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı.

İHA

İstanbul'un göbeğinde korona yokmuşçasına dans! ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona maske dans köçek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.