İstanbul'un göbeğinde eğlenceli anlar: Vatandaşların ilgi odağı oldu

İstanbul Taksim Meydanı eğlenceli görüntülere sahne oldu. Dans edip video çeken Youtuber'lar vatandaşların ilgi odağı oldu. Youtuber'ların gösterisini çevredeki vatandaşlar ve turistler ilgiyle izledi.

Taksim Meydanı’nda dans edip video çeken Youtuber'lara yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösterdi. 5 genç kızın etrafına toplanan kalabalık, Youtuber'ların dansını büyük ilgi ve şaşkınlıkla izledi.

Taksim Meydanı’nda dans edip video çeken Youtuber'lara yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösterdi. Dans eden 5 genç kızın etrafına toplanan kalabalık Youtuber'ların dansını büyük ilgi ve şaşkınlıkla izledi.

Cumhuriyet Anıtı önünde toplanan Youtuber'lar video çekmek amacıyla dans etmeye başlayınca Taksim Meydanı’nı gezmek için orada bulunan yerli ve yabancı turistler cep telefonlarını alarak dansçı Youtuber'ların etrafında kalabalık oluşturdu. Dans eden kızların video çekimi sırasında kadraja giren bir vatandaş ile videoyu çeken görevli arasında ise tartışma çıktı. Kısa süren tartışma sonrasında videonun çekilmesinin ve dans gösterisinin bitmesinin ardından Youtuber'lar yoğun ilgi sonrası oradan uzaklaştı.

İstanbul'un göbeğinde eğlenceli anlar: Vatandaşların ilgi odağı oldu ile ilgili etiketler İstanbul dans Taksim Meydanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.