İstanbul'un göbeğinde can pazarı: Yolun karşısına geçmeye çalışan çocuk akıntıya kapıldı

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış bazı ilçelerde sele neden oldu. Selin etkili olduğu ilçelerden Esenyurt'ta adeta can pazarı yaşandı. Yolun karşısına geçmeye çalışan bir çocuk akıntıya kapıldı. Yaşanan korku dolu anlar kameraya yansıdı.

Esenyurt’ta sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur sele dönüştü. Pınar Mahallesi’nde dereye dönen yokuşta, 1'i çocuk 2 kişi yolun karşısına geçmeye çalışırken, akıntıya kapıldı. Akıntıya kapılan çocuk bir süre sürüklendikten sonra park halindeki otomobile tutundu. Bir binanın altında bekleyen kişi ise çocuğu koşarak yakaladı.

İstanbul'un göbeğinde can pazarı: Yolun karşısına geçmeye çalışan çocuk akıntıya kapıldı

Yine aynı yerde yolun karşısına geçmeye çalışan kadın da sel sularına kapıldı. Yere düşen kadın, arabaya tutununca vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Araçlar ise yolda ilerlemekte güçlük çekti.

İstanbul'un göbeğinde can pazarı: Yolun karşısına geçmeye çalışan çocuk akıntıya kapıldı - Resim : 2

O anlar ise cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde, üç kişi yolun karşısına geçmeye çalışırken çocuk sel sularına kapılıyor. Güçlükle araba tamponuna tutunan çocuk, kurtarılıyor. Bir diğer görüntüde de kadın sel sularına kapılıyor. Kadın, vatandaşlar tarafından yol kenarına çekilerek kurtarılıyor. 

İstanbul'un göbeğinde can pazarı: Yolun karşısına geçmeye çalışan çocuk akıntıya kapıldı - Resim : 3

İstanbul'un göbeğinde can pazarı: Yolun karşısına geçmeye çalışan çocuk akıntıya kapıldı ile ilgili etiketler İstanbul Esenyurt Sel (Doğa olayı) Çocuk akıntı sokak
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.