İstanbul'un göbeğinde bankta oje sürme keyfi

İstanbul Beyazıt'ta turist olan iki genç kızın objektiflere takılan görüntüsü 'bu kadarına da pes' dedirtti. Etraftaki meraklı ve şaşkın bakışlara aldırmayan genç kız arkadaşının ayak parmaklarına sokak ortasındaki bank üzerinde oje sürdü.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

İstanbul'un en kalabalık semtlerinden ve turistlerin uğrak yerleri arasında olan, barındırdığı tarihi yapılarıyla, geçmişiyle büyük önem taşıyan Beyazıt'ta iki turistin güzellik uğruna yaptıkları şaşkına çevirdi. Etraftaki meraklı bakışlara aldırmayan iki genç kız SuperHaber objektiflerine takıdı.

İstanbul'un göbeğinde bankta oje sürme keyfi

Kadınları anlamak hem kolay hem de zordur derler. Ancak ”kadın her yerde ve her zaman kadındır sözü”nün gerçekliği bir kez daha kanıtlandı. Bunun en güzel örneği bugün öğlen saatlerinde Beyazıt Meydanı’ndaki iki genç kız oldu. İki turist çevrede bulunanların dikkatini çekti.

İstanbul'un göbeğinde bankta oje sürme keyfi

Meydandaki banklardan birine oturan bir kadın turist, diğer kadın arkadaşının ayak parmaklarına hiç kimseyi umursamadan oje sürmesi, gelip geçenlere “Kadın her her yerde kadındır.” sözünü hatırlattı.

İstanbul'un göbeğinde bankta oje sürme keyfi

İstanbul'un göbeğinde bankta oje sürme keyfi ile ilgili etiketler İstanbul Beyazıt oje
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.