İstanbul'un en işlek caddelerinden biri trafiğe kapatıldı! / VİDEO

İstanbul'un en işlek caddelerinden biri olan Ordu caddesi, pazar günleri için trafiğe kapatıldı. Caddeyi artık pazar günleri sadece yayalar ve bisikletliler kullanabilecek. Cadde esnafıysa ikiye ayrılmış durumda. Kimileri işlerimizi olumsuz etkiler diyor, kimileriyse bu karardan mutlu.

İstanbul Bisiklet Derneği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ortak yürüttüğü proje kapsamında geçtiğimiz hafta Ordu caddesinde bisiklet turu düzenlenmişti.

Turdan sonra yayalar ve bisiklet sürücüleri daha rahat edebilsin diye Ordu caddesi bundan böyle her pazar trafiğe kapalı olacak. Amaç İstanbullu'yu yürüyüş ve bisiklet kullanımına, yani sağlıklı yaşama teşvik etmek.

Cadde esnafı ise ikiye ayrılmış durumda. Kimileri işlerimizi olumsuz etkiler diyor, kimileriyse alınan bu karardan mutlu.

İstanbul'un en işlek caddelerinden biri trafiğe kapatıldı! / VİDEO ile ilgili etiketler İstanbul ordu caddesi trafiğe kapatıldı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.