İstanbul'un dünyaca ünlü köpeği Boji'yi Ömer Koç sahiplendi

İstanbul'u turlayan köpek olarak toplu taşıma araçlarının da sosyal medyanın da yıldızı olan Boji'yi iş insanı Ömer Koç sahiplendi. Gelişmeyi duyuran İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Boji’nin artık rahatlıkla dolaşabileceği, özgürce koşabileceği bir yuvası var." dedi.

İstanbul'da toplu taşıma araçlarına binerek şehri baştan başa dolaşan köpek Boji'nin ünü sınırları aşmış, 'İstanbul'u turlayan köpek' adıyla açılan sosyal medya hesabını binlerce kişi takip etmeye başlamıştı.

İstanbul'un dünyaca ünlü köpeği Boji'yi Ömer Koç sahiplendi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Boji'nin iş insanı Ömer Koç tarafından sahiplendiğini açıkladı.

İmamoğlu, Twitter'dan Boji'nin bir fotoğrafını paylaşarak, "Boji’nin artık rahatlıkla dolaşabileceği, özgürce koşabileceği bir yuvası var. İstanbul’un dünyaca meşhur köpeği Boji’yi sahiplenen iş insanı Ömer Koç’a teşekkürler. Boji’nin, ona zarar vermek isteyen insanlardan uzak, korunaklı, dilediği gibi koşturabileceği bir yuvası olacak." dedi.

İstanbul'un dünyaca ünlü köpeği Boji'yi Ömer Koç sahiplendi ile ilgili etiketler Ömer Koç Ekrem İmamoğlu boji İstanbulu turlayan köpek
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.