Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da beklenen yağışlar başladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınladığı 1 Eylül hava durumu raporunda İstanbul dahil birçok ilde sağanak yağışın etkili olacağını açıklamıştı. Öğle saatleri itibariyle İstanbul'da beklenen yağış etkisini göstermeye başladı. İstanbul'un Ataşehir ilçesinde sokaklar ve caddeler göle döndü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün İstanbul'un bütün ilçelerinde sağanak yağışın etkili olacağını duyurmuştu. İstanbul'da beklenen yağış başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün, İstanbul ve Marmara Bölgesi için yaptığı sağanak yağış uyarıları sonrası beklenen yağmur başladı. Ataşehir’de bastıran sağanak yağış sebebiyle D-100 karayolu bağlantı noktasında bulunan bir sokak su altında kaldı. Yağmurdan korunmak isteyen bazı vatandaşlar ise ağaç ve köprü altlarına sığındı. Sağanak yağış etkisini kaybetmesinin ardından, yağmur yerini güneşe bıraktı.

 

Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da beklenen yağışlar başladı

''5 DAKİKA'DA SULAR BURAYA DOLDU''

Yağmurdan bir ağacın altına sığınarak saklanan vatandaş, “Yarım saattir bekliyorum, sular çekilirse bir minibüs bulup gideceğim. Sırılsıklam ıslandım, şans yaz yağmuru. Yolları halini görüyorsunuz 5 dakikada sular doldu buraya. Lağımdan su fışkırıyor” dedi.

Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da beklenen yağışlar başladı ile ilgili etiketler Sağanak Yağış İstanbul Ataşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.