"İstanbul'un 5 yılını çaldığımız için özür dileriz"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim mitinglerinde kullandığı şarkıyı hazırlayan sanatçı Ali Ata, yaşadığı büyük pişmanlığı sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile paylaştı. Pişmanlığını "Hayatımın en kötü projesi bu adama şarkı yapmak, desteklemek" sözleri ile açıklayan Ali Ata, "İstanbul'un beş yılını çaldığımız için özür dileriz" dedi.

Ekrem İmamoğlu'nun İBB başkanlığı adaylığı sürecinde her ortamda Çare İmamoğlu adlı şarkıyı kullandı. 

Sanatçı Ali Ata tarafından yapılan şarkı İmamoğlu kampanyasının da odağındaydı. 

İmamoğlu'nun kazanmasında hazırladığı bu şarkı ile rol oynayan isimler arasında olan Ali Ata bugünse çok büyük bir pişmanlık yaşıyor. 

"Hayatımın en kötü projesi bu adama şarkı yapmak, desteklemek" diyen Ali Ata pişmanlığını Instagram hesabından uzunca bir açıklama ile duyurdu. 

Ata, bu hatası için İstanbullulardan da özür diledi. 

"İstanbul'un beş yılını çaldığımız için özür dileriz" diyen Ata'nın açıklaması şöyle:

"Özür diliyorum, İstanbul hakkını helal et. Beş yılını çaldığımız için. Öncelikle kendimden, ailemden, İstanbul’dan, Sultanbeylilerden, kadınlarımızdan, gençlerden, işinden olan emekçilerden benden dolayı oy verenlerden özür dilerim. Bu adam tam hayal kırıklığı çıktı. Aldatıldık. Hiç bir icraatı olmayan fenomen gibi sürekli gündem peşinde koşan danışmanları sürekli yediğini, içtiğini sosyal medyaya atan, tecavüzün üstü ört pas etmelerinden, elinde hiç bir proje olmayan sürekli otogarın temizliğini paylaşan, yandaşcılığın kralını yapan, 16 milyon için her şey çok güzel olacak deyip hepimizi kandırıp, 16 bin eşi dostu çevresine her şeyi güzel yapan bu adam adına tüm İstanbullulardan özür diliyorum. Hayatımın en kötü projesi bu adama şarkı yapmak, desteklemek ama her şerde bi hayır vardır. Böylelikle anladık ki bunlar ülkeyi yönetemez. Devlet, vatan, millet diye bir şey kalmaz."

"İstanbul'un 5 yılını çaldığımız için özür dileriz"

Ata Twitter hesabından ise Ekrem İmamoğlu'na da etiketleyerek "bayyyy #ekremimamoğlu" mesajını paylaşarak İBB Başkanına veda ettiğini gösterdi. 

"İstanbul'un 5 yılını çaldığımız için özür dileriz" - Resim : 2

"İstanbul'un 5 yılını çaldığımız için özür dileriz" ile ilgili etiketler seçim Şarkıcı Ekrem İmamoğlu ali ata

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.