İstanbul'u terk eden oyuncu çift Ceyda Kasabalı ile Fırat Albayram'ın yeni işi belli oldu

206 yılında hayatını birleştiren 35 yaşındaki oyuncu Ceyda Kasabalı ile 37 yaşındaki meslektaşı Fırat Albayram, şehir hayatından sıkılınca Çanakkale'ye yerleşme kararı aldı. YouTube'daki 'Noluyo Ya?' kanalındaki eğlenceli videolarıyla adından söz ettiren çift yeni işleriyle de şaşırttı. İşte Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram'ın Çanakkale'deki yeni hayatları ve işleri...

2016 yılında hayatını birleştiren oyuncu çift Ceyda Kasabalı ile Fırat Albayram, dizi ve filmlerdeki başarılarını dijital ortama da taşımaya karar vererek YouTube'da 'Noluyo Ya?' kanalını açmışlardı. Şehir hayatından bunalan ikili İstanbul'u terk etti ve Çanakkale'de yeni bir hayata başladı.

ASSOS'TA OTEL İŞLETECEKLER

Çift, evlendikten sonra kariyerlerinde farklı bir alan açmaya karar verdi. Kasabalı ve Albayram, şehir hayatından bunalan birçok ünlü gibi rotayı tatil beldelerine çevirdi. Çift, Çanakkale Assos'ta otel işletmeye karar verdi.

İstanbul'u terk eden oyuncu çift Ceyda Kasabalı ile Fırat Albayram'ın yeni işi belli oldu


Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ceyda Kasabalı, "Kuzenimle otel açtık. Şimdi her şeyi yeniliyoruz. Odalar değişecek. Etrafı güzelleştireceğiz. Sonra da misafirlerimizle buluşacağız" dedi. Küçük bungalovların yer aldığı otelde zeytin ağaçlarıyla benzemiş büyük bir alan kiraladılar.

İstanbul'u terk eden oyuncu çift Ceyda Kasabalı ile Fırat Albayram'ın yeni işi belli oldu - Resim : 2

Kasabalı ve Albayram, gelen konuklara kendi elleriyle hizmet edecek. Çift, Assos'tan da yine videolar çekmeye devam edecek.

 

İstanbul'u terk eden oyuncu çift Ceyda Kasabalı ile Fırat Albayram'ın yeni işi belli oldu ile ilgili etiketler Çanakkale ceyda kasabalı fırat albayram assos
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.