İstanbul'u sağanak yağış vurdu: Sokaklar göle döndü, araçlar mahsur kaldı

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle birçok cadde ve sokak sular altında kaldı. Kuvvetli yağışın yarın öğlen saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor ve şimdiden kentin birçok yerinden su baskını görüntüleri gelmeye başladı.

Sarıyer Ayazağa -Cendere Caddesinde biriken su nedeniyle araçlar güçlükle ilerledi. Bazı araçlar ise geri dönmek zorunda kaldı.

İstanbul'u sağanak yağış vurdu: Sokaklar göle döndü, araçlar mahsur kaldı

Motosiklet sürücüleri ise kaldırımdan geçerek gitti. Belediye ekipleri tıkanan rögarları açarak suyu tahliye etmeye çalıştı. Vidanjörlerle de su tahliye ediliyor.

 İstanbul'u sağanak yağış vurdu: Sokaklar göle döndü, araçlar mahsur kaldı - Resim : 2

ARAÇLAR YOLDA MAHSUR KALDI

Zeytinburnu sahil yolunda su birikintisi nedeniyle 4 araç yolda mahsur kaldı. Olay yerine su tahliyesi için ekipler sevk edildi. Suyun tahliyesinin ardından araçlar yoldan çekildi

İstanbul'u sağanak yağış vurdu: Sokaklar göle döndü, araçlar mahsur kaldı - Resim : 3

OTOMOBİL ÇUKURA DÜŞTÜ

Arnavutköy'de yağmur suyu kanalı çalışmaları nedeniyle yola koyulan dubalar yoğun yağış ve rüzgardan kaynaklı uçunca bir sürücü açılan çukuru göremeyerek içine düştü. Belediyeden yapılan açıklamada, sürücünün maddi zararı karşılanacağı belirtildi.

İstanbul'u sağanak yağış vurdu: Sokaklar göle döndü, araçlar mahsur kaldı - Resim : 4

İstanbul'u sağanak yağış vurdu: Sokaklar göle döndü, araçlar mahsur kaldı ile ilgili etiketler İstanbul Sağanak Yağış Zeytinburnu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.