İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu ilk hafta açılış maçında ligin yeni ekiplerinden İstanbulspor ile son şampiyon Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Süper Kupa finalinde Sivasspor’u deviren Trabzonspor, sezonu galibiyet ile açmak istiyor. Peki, İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman, hangi tarihte oynanacak?

Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu 1. hafta maçında son şampiyon Trabzonspor deplasmanda İstanbulspor’a konuk oluyor. Geçen sezon TFF 1. Lig PLay-Off finalinde Bandırmaspor’u 2-1ile geçerek Süper Lig’e yükselen İstanbulspor, son şampiyon Trabzonspor karşısında sürprize imza atmak istiyor. Peki, İstanbulspor Trabzonspor maçı saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

İstanbulspor Trabzonspor Maçı Ne Zaman?

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda 5 Ağustos 2022 Cuma akşamında oynanacak İstanbulspor Trabzonspor maçı saat 19.15’ten itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı yayınlanacak. Digitürk aboneleri İstanbulspor Trabzonspor maçını şifresiz izleyebilecek.

İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Sezon öncesinde 4 hazırlık maçı oynanan İstanbulspor bu karşılaşmalarda 1 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alırken; Trabzonspor’da4 hazırlık maçında 1 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti.

Trabzonspor son olarak Türkiye Süper Kupa finalinde Sivasspor’u 4-0 ile geçmeyi başardı.

İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 2

İki takım arasında şu ana kadar oynanan maçların 11’ini Trabzonspor 7’sini İstanbulspor kazanırken 7 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Son olarak 28 Mayıs 2005 tarihinde oynanan karşılaşmayı Trabzonspor deplasmanda 5-0 kazanmıştı.

Stat: Esenyurt Necmi Kadıoğlu
Tarih: 5 Ağustos 2022 Cuma
Saat: 19.15
Yayın: Bein Sports 1

İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Trabzonspor spor tıoto süper lig İstanbulspor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.