İstanbulspor Teknik Sorumlusu Olcay Demir: "Galatasaraylı futbolcular bence saçma bir şey yaptılar"

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasının erteleme maçında Galatasaray'a 1-0 mağlup olan İstanbulspor'da Teknik Sorumlu Olcay Demir, maç sonunda çok tartışılan Kerem Aktürkoğlu ile Icardi'nin penaltı pozisyonuyla ilgili konuştu.

Galatasaray, deplasmanda İstanbulspor’u 1-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından basın toplantısında konuşan İstanbulspor Teknik Sorumlusu Olcay Demir, çok tartışılan penaltı pozisyonu ile de ilgili konuştu.

"BENCE SAÇMAYDI"

Kerem Aktürkoğlu'nun penaltıyı pas olarak kullanmasıyla ilgili konuşan Olcay Demir şu ifadeleri kullandı:

“Oyuncular biraz öyle algıladılar. Saha içinde de biraz gerginlik oldu. Biz maçı 0-0’a kilitlemiştik. Böyle bir şey yapmak doğru mu? Bence doğru değil. Messi yaptı. Dünyada, Avrupa'da örnekleri var. Yapılabilir ama maç 0-0 iken yapılmaz, bence saçma. Zaten boş kaleye de golü atamadı. Saygısızlık olarak addetmiyorum. Bu penaltı atışı kurallar içindeyse bunu yapmaya hakkı var. Maç 3-0, 5-0 olsaydı saygısızlık olurdu. Bence saçma bir şey yaptılar”

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Olcay Demir: "Galatasaraylı futbolcular bence saçma bir şey yaptılar" ile ilgili etiketler İstanbulspor Galatasaray