İstanbulspor teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz açıklamalarda bulundu: Panik olduk

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, “İlk yarı 30 dakika özelinde zihinsel olarak bizi yordu. Futbolcular zihinlerinde büyük ağırlıkla oynadılar. Golü yedikten sonra ‘iyi oldu’ dedim. İlk yarı daha farklı olabilirdi” dedi.

İstanbulspor teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz, Trabzonspor yenilgisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Panik olduklarını dile getiren Korkmaz, "Kesinlikle fiziksel ve taktiksel hazırlığımız vardı ama biraz mental hazırlığı ihmal etmişiz. Geçen sezon uzak ara en iyi futbol oynayan takımına karşı biraz panik olduk. Trabzonspor'un yatay paslarında hücumun 5 ana koridorunu kapatmak istedik." dedi.

''GOLÜ YEDİKTEN SONRA PSİKOLOJİK OLARAK RAHATLAMA YAŞADIK''

"Golü yedikten sonra psikolojik bir rahatlama yaşadık. Arkadaşlara da söyledim 'Bu iyi oldu' diye. Sonrasında 2. bölgede topları tutabildik, 3. bölgede daha soğukkanlı ve gerçekçi ataklar yapmamız gerekiyordu."

İstanbulspor teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz açıklamalarda bulundu: Panik olduk

''TRANSFERDEN BAHSETMEYECEĞİM ÇÜNKÜ LİG BAŞLADI''

Ben transferden bahsetmeyeceğim çünkü lig başladı. Elimizdeki oyuncuları geliştirmemiz gerekiyor. İlk yarı ve ikinci yarıdaki oyun bize doneler verdi. Bu lig üst seviye bir lig, buraya hızlıca adapte olmamız gerekiyor."

İstanbulspor teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz açıklamalarda bulundu: Panik olduk ile ilgili etiketler Trabzonspor Süper Lig İstanbulspor Osman Zeki Korkmaz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.