İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke Fenerbahçe beraberliğini değerlendirdi: İnanılmaz bir mücadele verdik...

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe deplasmanından 3-3 beraberlikle ayrılan İstanbulspor önemli bir puan aldı. Konuk ekipte teknik direktör Fatih Tekke müsabakanın ardından açıklamalarda bulundu.

İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih TekkeFenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Kadıköy'de 3 gol atmanın çok büyük bir başarı olduğunu söyleyen Tekke, inanılmaz bir mücadele verdiklerini söyledi.

''İNANILMAZ DERECEDE BİR MÜCADELE VERDİK''

''
Kadıköy'de, bu taraftarın önünde, koşulları çok farklı olan iki takım... Maç öncesinde de söylemiştim çok zor olacağını. İnanılmaz derecede bir mücadele verdik. Kadıköy'de 3 gol atmak, geriden gelip bunu başarmak çok büyük başarı.

''KORKU İLE ÜMİDİN ARASINDAYIZ''

Korku ile ümidin arasındayız ama ümidimiz daha fazla. Bu maç ümidimizi biraz daha artırdı. Ancak neticesinde 1 puan aldık, Fenerbahçe'ye de bundan sonrası için başarılar dilerim. Abartmaya gerek yok bence.

 

İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke Fenerbahçe beraberliğini değerlendirdi: İnanılmaz bir mücadele verdik... ile ilgili etiketler Fenerbahçe İstanbulspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Fatih Tekke
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.