İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke Başakşehir galibiyeti sonrası konuştu: Ligde kalmak için savaşacağız...

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında İstanbulspor evinde Medipol Başakşehir'i 1-0 mağlup ederek düşme hattında kritik bir galibiyet aldı. Karşılaşma sonrası İstanbulspor'un teknik direktörü Fatih Tekke açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Medipol Başakşehir ile karşılaşan İstanbulspor, rakibini 1-0'lık skor ile mağlup etti. Maçın ardından İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

''BU 3 PUAN HAYATİ DEĞERE SAHİPTİ''

"Zor bir karşılaşma oldu. Ama sonuç çok güzel oldu. Son üç haftadır istediğimiz oyunu oynayıp sonuca ulaşamıyorduk. Bugün yine rakibe topu bırakarak başladık. Çünkü Başakşehir, ekip olarak bizden daha kaliteli ayaklara sahip. Bugün ilk kez kenarda gergindim. Bu 3 puan hayati değere sahipti. Kazandığımız için mutluyuz" diye konuştu.

''İSTANBULSPOR İLE YOLUMUZA DEVAM EDİP LİGDE KALMAK İÇİN SAVAŞACAĞIZ''

Trabzonspor'dan teklif alıp almadığı hakkında sorulan soruyu da cevaplayan Fatih Tekke, "Trabzonspor'dan her hangi bir teklif almadım. Şu an tek düşüncem İstanbulspor'un ligde kalması. Bunun için çabalıyoruz. Oyuncularımı, takımımı seviyorum. İstanbulspor ile yolumuza devam edip ligde kalmak için savaşacağız. Ülkemizde başarı tanımı çok göreceli. Başarılı olduğunuz veya başarısız olduğunuzda kimse elinizdeki malzemelere odaklanmaz. Herkes neticeye bakar. Bu durum daha bilinçli insanların futbol camiasında görev almaya başlamasıyla değişecektir diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

 

İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke Başakşehir galibiyeti sonrası konuştu: Ligde kalmak için savaşacağız... ile ilgili etiketler İstanbulspor Başakşehir Süper Lig Spor Toto Süper Lig Fatih Tekke
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.