İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke Adana Demirspor mağlubiyeti sonrası konuştu: Kabus gibi geçen karşılaşma...

İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, 6-0’lık Adana Demirspor mağlubiyetinin ardından, ”Bizim adımıza ikinci yarı özellikle kabus gibi geçen karşılaşma oldu. Bunun bütün sorumlusu benim” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında İstanbulspor deplasmanda Adana Demirspor’a 6-0 mağlup oldu.

Maç sonu basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, ikinci yarının kendileri için kabus gibi geçtiğini ifade etti.

''BAŞKANIMDAN, OYUNCULARIMDAN, CAMİADAN ÖZÜR DİLERİM!''

Üzüntülü olduklarını belirten Tekke, şunları kaydetti: "Başkanımdan da oyuncularımdan da camiadan da hepsinden özür dilerim. Bunun bütün sorumlusu benim. İlk yarı için oyuncularıma söyleyeceğim tek bir şey yok. Küçük bir hatayla cezalandırıldık.

İkinci yarı bu hatalar çoğalınca rakibin iyi oyuncuları var ve cezanızı kesiyorlar. Biz İstanbulspor olarak puanlara talibiz. Çabuk unutmamız gereken bir maç. Çünkü yarıştığımız bir takım değil. Yarışacağımız takımlarla önümüzdeki haftalar maç yapacağız. Bunu hemen unutup diğer karşılaşmaya hazırlanmamız lazım."

AA

 

İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke Adana Demirspor mağlubiyeti sonrası konuştu: Kabus gibi geçen karşılaşma... ile ilgili etiketler Adana Demirspor İstanbulspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Fatih Tekke
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.