İstanbulspor - Kayserispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? (18.08.2023)

Trendyol Süper Lig heyecanı devam ediyor! İstanbulspor ile Kayserispor, çekişmeli bir mücadeleye sahne olacak. İki takım arasındaki bu önemli karşılaşma öncesinde, taraftarlar maçın canlı yayın saati, hangi kanalda yayınlanacağı ve muhtemel 11'leri merakla bekliyor. Peki, İstanbulspor - Kayserispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor ve Kayserispor muhtemel ilk 11'leri kimler? İşte İstanbulspor - Kayserispor (18.08.2023) maçı hakkında merak edilen ayrıntılar...

Trendyol Süper Lig'in bu heyecanlı maçı, futbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek. İstanbulspor ile Kayserispor arasındaki çekişmeli mücadele, ekranlarda canlı olarak yayınlanacak. Peki, İstanbulspor - Kayserispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor ve Kayserispor muhtemel ilk 11'leri kimler? İşte detaylar...

İstanbulspor - Kayserispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? (18.08.2023)

İstanbulspor - Kayserispor maçı saat kaçta?

Trendyol Süper Lig'in büyülü atmosferi, 18 Ağustos Cuma günü çarpıcı bir maça ev sahipliği yapacak. İstanbulspor ile Kayserispor, mücadeleci ruhları ve kazanma istekleriyle sahaya çıkacaklar. Maçın başlama düdüğü ise saat 21.00'de çalacak. Futbol severler, heyecan dolu anların tadını çıkarmak için bu tarihi ve saati mutlaka not alsın!

İstanbulspor - Kayserispor maçı hangi kanalda?

Unutulmaz anlara tanıklık etmek isteyenler için müjdeli bir haber var: İstanbulspor - Kayserispor maçı canlı olarak televizyon ekranlarınıza gelecek. Heyecan dolu dakikaları yakından takip etmek isteyenler, maçı beIN Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak. Siz de bu önemli mücadeleyi sevdiklerinizle birlikte izlemek için hazırlıklarınızı şimdiden yapın!

İstanbulspor - Kayserispor ilk 11'leri

Takımların teknik direktörleri, en güçlü 11'lerini sahaya sürmek için taktiklerini ve stratejilerini belirlemeye çalışıyor. Taraftarlar, hangi oyuncuların ilk 11'de forma giyeceğini ve nasıl bir oyun planı izleneceğini merakla bekliyor. 

İlk 11'ler açıklandığı zaman haberimizde kadrolara dair ayrıntıları sizlerle paylaşacağız.

İstanbulspor - Kayserispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? (18.08.2023) ile ilgili etiketler İstanbulspor Kayserispor
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.