İstanbulspor Fenerbahçe Canlı izle İST FB Şifresiz Bein Sports 1 Canlı Maç izle

İstanbulspor Fenerbahçe maçını şifresiz canlı izlemek isteyen taraftarlar arayışa girdi. Süper Lig’in 12. haftasında İstanbulspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. İşte, İST FB maçı Bein Sports 1 şifresiz canlı izleme linki.

İstanbulspor Fenerbahçe maçı canlı yayınla Bein Sports 1 ekranlarında. Süper Lig’de 12. hafta maçında İstanbulspor ile Fenerbahçe takımları zorlu mücadelede karşılaşıyor. Futbol severler ise İstanbulspor Fenerbahçe maçını şifresiz canlı izlemek için link arıyor.

30 Ekim 2021 Pazar akşamında saat 20.00’da başlayacak İstanbulspor Fenerbahçe maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Digiturk aboneliği bulunan futbol severler Bein Connect platformu üzerinden Ankaragücü Hatayspor maçını şifresiz olarak canlı izleyebilirler.

İstanbulspor Fenerbahçe Canlı izle İST FB Şifresiz Bein Sports 1 Canlı Maç izle

Ligin 11. haftasında, evinde yaptığı maçta aynı puana sahip olduğu Medipol Başakşehir'i 1-0 mağlup edip puanını 23'e çıkaran ve liderliğe yükselen sarı-lacivertliler, deplasmandaki İstanbulspor maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Ligde 10 maçı geride bırakan İstanbulspor ise iki galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 8 puana sahip.

Fenerbahçe'de, sakatlıklarını atlatan Joshua King ve İsmail Yüksek'in maç kadrosunda olması bekleniyor. Sakatlıkları bulunan Mert Hakan Yandaş, Luan Peres, Diego Rossi ve Gustavo Henrique ise forma giyemeyecek.

İstanbulspor'da ise cezalı Rroca'nın yanı sıra sakatlığı devam eden Eslem Öztürk oynayamayacak.

İstanbulspor: Jensen, Oğuzhan, Mehmet, Mehremic, Ali, Okan, Muammer, Melih, Topalli, Ethemi, İbrahim

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Serdar, Szalai, Alioski, Arao, İrfan, Zajc, Emre, Batshuayi, Joao Pedro

İstanbulspor Fenerbahçe Canlı izle İST FB Şifresiz Bein Sports 1 Canlı Maç izle ile ilgili etiketler Ümraniyespor Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig beIN Sports
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.