İstanbulspor - Beşiktaş maçı öncesi Adam Murray: İlk defa bir takımın başında maça çıkmıyorum

Süper Toto Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş deplasmanda İstanbulspor'un konuğu oluyor. Zorlu mücadele öncesi siyah-beyazlı ekibin yardımcı direktörü Adam Murray önemli açıklamalarda bulundu. Murray, "Ben ilk defa bir takımın başında maça çıkmıyorum. Daha önce de bunları yaşadık. Amacımız, her zamanki gibi maç planımızı sahaya aktarıp kazanmak." dedi.

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş deplasmanda İstanbulspor'un konuğu oluyor. Zorlu mücadele öncesi siyah-beyazlı ekibin yardımcı direktörü Adam Murray önemli açıklamalarda bulundu.

İŞTE ADAM MURRAY'NİN SÖZLERİ:

Çalışkan, savaşçı, yaratıcı ve deyim yerindeyse makine gibi çalışan bir takım izletmek istiyoruz. Güçlü bir takımımız var. Takımda rekabet edebilen oyuncular var ve bu zaten olması gereken şey.

Ben ilk defa bir takımın başında maça çıkmıyorum. Daha önce de bunları yaşadık. Amacımız, her zamanki gibi maç planımızı sahaya aktarıp kazanmak.

İstanbulspor - Beşiktaş maçı öncesi Adam Murray: İlk defa bir takımın başında maça çıkmıyorum ile ilgili etiketler Beşiktaş Süper Lig İstanbulspor 7.Hafta Maçı Adam Murray
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.