Adanaspor'u tek golle geçen İstanbulspor'dan 5'te 5

İstanbulspor evinde Adanaspor'u 1-0 mağlup ederek galibiyet serisini 5 maça çıkardı. 37 puana ve 2. sıraya yükselen Sarı-Siyahlılar, son 7 maçın 6'sını kazanırken hiç yenilmedi. Fatih Tekke'nin öğrencileri Süper Lig hedefiyle yoluna devam ediyor...

TFF 1. Lig'in 18. haftasında Adanaspor'u ağırlayan İstanbulspor, 3 puanı tek golle aldı: 1-0. Sarı-Siyahlılar'a galibiyeti getiren golü 45+3'te Umut Mert Zeybek attı.

Sezonun ilk yarısını 4 maçlık galibiyet, 6 maçlık yenilmezlik serisiyle 34 puan toplayarak 3. sırada tamamlayan teknik direktör Fatih Tekke'nin takımı, serisini 2. yarının ilk maçında da sürdürdü. Esenyurt'taki Dr. Necmi Kadıoğlu Stadı'nda yoğun yağış altında oynanan maçın ilk yarısında son dakika golü bulan Sarı Boğalar, soyunma odasına moralli girdi. Ligin ilk yarısını 2'de 2'yle bitiren ve İstanbul'a moralli gelen Adanaspor, soyunma odasına girerken yedikleri golün moral bozukluğunu üzerinden atamadı. 

Boluspor (D), Adana Demirspor, Ankaraspor ve Balıkesirspor'dan sonra Adanaspor'u da devirip 5'te 5 yapan İstanbul ekibi, bu seride son 4 maçı iç sahada oynadı. Puanını 37'ye yükselten İstanbulspor, 1 Şubat'ta 32 puanlı Altay'a konuk olacak.

21 puanda kalan ve play-off yarışına dahil olmak isteyen Akdeni ekibi ise 19. haftada Eskişehirspor'u ağırlayacak.

Adanaspor'u tek golle geçen İstanbulspor'dan 5'te 5

Adanaspor'u tek golle geçen İstanbulspor'dan 5'te 5 ile ilgili etiketler Adanaspor TFF 1. Lig İstanbulspor Fatih Tekke
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.