İstanbullular uyarıları dikkate aldı: Yol haritası yeşile büründü! Trafikte kimse yok...

İstanbul'da peş peşe gelen Aybar kar fırtınası uyarılarının ardından sabah saatlerinde beklenen kar yağışı başladı. İstanbul'u beyaza bürüyen kar yağışı nedeniyle vatandaşlar da uyarıları dikkate alarak özel araçlarının yerine toplu taşımaya yöneldi. İBB Trafik Yoğunluğu haritasında saat 09.00’da yüzde 27 olarak trafik yoğunluğu ölçüldü.

Meteoroloji, AKOM ve İstanbul Valiliği'nin peş peşe uyarıları ardından İstanbul'da sabah saatlerinde Aybar kar fırtınası etkili olmaya başladı.  

İşe gitmek için dışarıya çıkanlar kar yağışı nedeniyle zor anlar yaşadı. Kağıthane'de dik yokuşlardan çıkanlar güçlükle ilerledi.

VATANDAŞLAR TOPLU TAŞIMAYI TERCİH ETTİ

İstanbul Valiliği ve Meteoroloji genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıları dikkate alan vatandaşlar, özel araçları yerine toplu taşımayı tercih etti.

İstanbullular uyarıları dikkate aldı: Yol haritası yeşile büründü! Trafikte kimse yok...

İSTANBUL GÜNCEL TRAFİK YOĞUNLUĞU 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Trafik Yoğunluğu Haritası’nda trafik saat 09.00’da yüzde 27 olarak ölçüldü. Kar yağışı pazar gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

İstanbullular uyarıları dikkate aldı: Yol haritası yeşile büründü! Trafikte kimse yok... ile ilgili etiketler İstanbul kar harita yol güncel aybar kar fırtınası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.