İstanbullular hazırlanın: O bölgelere elektrik verilmeyecek!

İstanbul'da, 22 Nisan 2024 Pazartesi günü elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler açıklandı. İstanbul'un belirli bölgelerinde bakım çalışması, şube bağlantısı ve bakım sebebiyle iş sağlığı ve güvenliği de gözetilerek elektrik kesintisi yapılacak. İşte İstanbul'da elektrik kesintisi yaşayacak o ilçeler...

İstanbul'da, 22 Nisan 2024 Pazartesi günü, Avrupa yakasındaki bölgeler ağırlıklı olacak şekilde pek çok ilçede elektrik kesintisi yapılacak. Bu çerçevede, İstanbul'da elektrik kesintisi yapılacak ilçeler merakla araştırılmaya başlandı! Ayrıntılar haberimizde...

İstanbullular hazırlanın: O bölgelere elektrik verilmeyecek!

İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ (22 NİSAN PAZARTESİ)

İstanbul Avrupa yakasında planlı elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin ve mahallelerin duyurulduğu Planlı Elektrik Kesinti listesine, www.bedas.com.tr web sitesinde, Planlı Kesintiler bölümünden ve BEDAŞ 186 mobil uygulamasından sorgulanbilmektedir. Ayrıca Planlı Elektrik Kesintileri hakkında SMS bilgilendirilmesi almak için de BEDAŞ'a başvurabilirsiniz.

İstanbul Anadolu yakasında yaşanacak planlı elektrik kesintileri, AYEDAŞ'ın resmi internet sitesi üzerinden duyuruluyor.

İstanbullular hazırlanın: O bölgelere elektrik verilmeyecek! ile ilgili etiketler AYEDAŞ BEDAŞ Elektrik
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.