İstanbullular dikkat: Lapa lapa yağacak!

Düşen hava sıcaklıkları sonrasında geçtiğimiz hafta sonu İstanbul'a kasım ayında kar yağdı. Geçtiğimiz bir iki günde hava sıcaklıkları tekrardan mevsim normallerine dönse de hafta sonu İstanbul için kar bekleniyor. İşte detaylar...

Türkiye bu hafta sonu yine fırtına, sağanak yağmur ve kar yağışının etkisinde olacak. İstanbul'da cumartesi günü şiddetli lodos bekleniyor. Akşam saatlerinde yağmur çok şiddetlenecek ve ardından pazar günü kar geliyor.

 Başkent Ankara ise Pazar günü beklenen kar yağışından nasibini alacak. İzmir'de Cumartesi şiddetli yağmur ve lodos var. İl genelinde sel tehlikesi bulunuyor. 

FIRTINA HIZI 100 KİLOMETRE'Yİ GEÇECEK

İstanbul'da cumartesi günü fırtına bekleniyor ve hızı 100 kilometreyi bulacak. Şiddetli yağmur nedeniyle Trakya bölgesi ve İstanbul'da sel tehlikesi de bulunuyor.

Pazar sabah saatlerinde şiddetli yağış rüzgarla birlikta kar yağışına dönüşecek. Şehrin yüksek kesimlerine lapa lapa kar yağması beklenirken, İstanbul genelinde kar yağışı bekleniyor.

İstanbullular dikkat: Lapa lapa yağacak! ile ilgili etiketler Meteoroloji hava durumu İstanbul Ankara Kar Yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

Erdal Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, gençlik festivali düzenledi. Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti.