İstanbullular dikkat! Bu yollar 15.00'a kadar kapalı olacak... İşte alternatif güzergahlar...

Bugün 43'üncüsü düzenlenen N Kolay İstanbul Maratonu nedeniyle İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı. İBB tarafından düzenlenen maraton Anadolu yakasında başlayacak Avrupa yakasında bitecek. Maratonun güzergahında olan yollar 06.00 ile 15.00 arasında kapalı olacak. İşte kapalı olan yolların alternatif güzergahları...

N Kolay İstanbul Maratonu güzergahındaki yollar, saat 06.00 ile 15.00 saatleri arasında, İstanbul Valiliği'nin onayıyla kapalı olacak.

Hafta sonu tarihi yarımada da sahil yolu Kennedy Caddesi'ni kullanmak isteyen sürücüleri, trafik ekipleri alternatif yollara yönlendirdi.


İŞTE İSTANBUL'DA KAPATILAN YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR

Avrupa Kıta'sında kapatılacak yollar; Galata Köprüsü (İki yönlü trafiğe kapatılacakt), Reşadiye Caddesi (Sirkeci Sahil yolu),Ankara Caddesi, Arabalı Vapur girişleri, Gülhane Parkı sahil alt girişleri, Ayasofya Meydan, Alemdar Caddesi, At Meydanı Caddesi, Divanyolu Caddesi, Cankurtaran (Ahırkapı Sokak ve Ahırkapı İskele Sokaktan Sahil istikametine dönüş yapılmayacak), Çatladıkapı (Aksakal Sokak ve Küçük Ayasofya Caddesinden Sahil istikametine dönüş yapılmayacak), Kumkapı (Kumluk Sokaktan Sahil istikametine dönüş yapılmayacak), Kumkapı ve Balıkçılar Çarşısı çıkışlar, Namık Kemal Caddesi (Küçüklanga caddesinden itibaren kapatılacak), Langa Bostan sokak, Sahil Kennedy Caddesi (Sirkeci - Bakırköy arası), Rauf Orbay Caddesi (Havuzlu Kavşaktan İtibaren Kapanacak), Atatürk havalimanı Caddesinden ( Havuzlu Kavşak) Sirkeci istikameti kapatılacak, Yeşilyurt istasyon Caddesinden ( havuzlu kavşak )Sirkeci istikameti kapatılacak, Avrasya tüneli çift yönlü olarak kapatılacak, Cemil Birsel ışıklar sahil yolu havuzlu kavşak arası komple çift yönlü kapatılacak. (Bu Cadde ve Sokaklara çıkan güzergâh üzerindeki bağlantı noktaları kapatılacak)

Alternatif yollar; Atatürk Bulvarı, Balat sahil yolu, Fevzipaşa Caddesi, Yavuz Selim Caddesi, Şehzadebaşı Caddesi, Vezneciler Caddesi, Kadırga Liman Caddesi, Türkeli Caddesi, Vatan Caddesi, Millet Caddesi,Aksu Caddesi ve Ekrem Kurt Bulvarı, Eski Havaalanı ve Yeni Havaalanı Caddeleri, Demiryolu Caddesi gösterildi.

 

İstanbullular dikkat! Bu yollar 15.00'a kadar kapalı olacak... İşte alternatif güzergahlar... ile ilgili etiketler İstanbul maraton yol kapalı alteratif güzergah
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.