İstanbullular dikkat! Bu saatler arası vapur seferleri iptal edildi

İstanbul'da 19 Şubat Pazar (yarın) 07.00-08.45 saatleri arasındaki Kadıköy- Karaköy- Eminönü vapur seferleri yapılamayacak.

İstanbul'da bu saatler arasında vapur seferine çıkacaklara kötü haber. Şehir Hatları AŞ, 19 Şubat Pazar günü (yarın) İstanbul'da 07.00-08.45 saatlerindeki Kadıköy-Karaköy-Eminönü vapur seferlerinin gerçekleştirilemeyeceğini duyurdu.

Şehir Hatları AŞ'den yapılan açıklamada, yarın 07.00 ile 08.45 saatleri arasında Sahil Güvenlik ekiplerince Yeni Kadıköy İskelesi çevresinde dalgıç çalışması gerçekleştirileceği belirtildi.

Diğer seferlerde de anlık iptal ve gecikmelerin yaşanabileceği belirtilen açıklamada, yolcuların planlarının aksamaması için iptal sefer duyurularını takip etmeleri gerektiği bildirildi.

İstanbullular dikkat! Bu saatler arası vapur seferleri iptal edildi ile ilgili etiketler İstanbul vapur
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.