İstanbullular dikkat: Aybar kar fırtınası nedeniyle metro seferleri değişti!

İstanbul'da son 35 yılın en yoğun kar yağışı başladı. Yüksek kesimlerde etkisini gösteren Aybar kar fırtınasının yarın öğle saatlerinden itibaren il genelinde etkili olması bekleniyor. Meteoroloji, AKOM ve İstanbul valiliği tarafından peş peşe uyarılar gelirken 9-13 Mart arasında metro seferlerinin süresi uzatıldı.

İstanbul'da son 35 yılın en yoğun kar fırtınası etkisini göstermeye başladı. 

Yüksek kesimler kar fırtınasının etkisi altına girerken Meteoroloji, AKOM ve İstanbul Valiliği uyarılarını peş peşe sıraladı. 

METRO VE TRAMVAY SEFERLERİ UZATILDI

Beklenen kar yağışı nedeniyle 9 Mart Çarşamba gününden, 13 Mart Pazar gününe kadar metro seferlerinin süresi uzatıldı.

 

GECE SAAT 02.00'YE KADAR ÇALIŞACAK

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "İstanbul'da beklenen kar yağışı nedeniyle 9 Mart Çarşamba gününden, 13 Mart Pazar gününe kadar M1, M2, M3, M4, M5, M6, M7, M9 metro, F1 füniküler ve T1, T4, T5 tramvay hatlarımızda seferlerimiz 02.00’ye kadar uzatılmıştır" denildi.

 

MARMARAY SEFERLERİ DE UZATILDI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul'da beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle Marmaray seferlerinin 9-13 Mart tarihleri arasında gece saat 02.00'ye kadar hizmet vereceğini duyurdu.

İstanbullular dikkat: Aybar kar fırtınası nedeniyle metro seferleri değişti! ile ilgili etiketler metro İstanbul tramvay kar sefer aybar fırtınası
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.