İstanbullu Gelin'e yeni transfer... Karı koca aynı dizide!

İstanbullu Gelin dizisinde beraber rol almaya başlayan Salih Bademci'nin eşi İmer Özgün kimdir?İstanbullu Gelin'in sevilen isimlerinden Salih Bademci, diziye yeni katılan eşi İmer Özgün ile aşk yaşayacak. Peki İmer Özgün kimdir, kaç yaşında, nereli? Star TV'nin iddialı yapımlarından İstanbullu Gelin, kadroya yeni katılan isimlerle yola devam ediyor. Diziye Fikret'in asistanı olarak katılan İmer Özgün, gerçek hayatta Salih Bademci'nin eşi. İmer Özgün kimdir? Genç oyuncu İmer Özgün aslen nereli ve kaç yaşında? İmer Özgün'ün biyografisi...

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin kadrosuna yeni oyuncular katmaya devam ediyor. Cuma günlerinin hatırı sayılır reytinglere sahip dizisi İstanbullu Gelin'de rol almaya başlayan İmer Özgün kimdir? Dizide Fikret'in asistanı olarak karşımıza çıkacak olan İmer Özgün aynı zamanda beraber rol aldığı Salih Bademci'nin de eşidir. Salih Bademci eşi ile aynı dizide oynaycak. Peki, İstanbullu Gelin'in yeni yüzlerinden İmer Özgün kaç yaşındadır?

imer

EVLİ FİKRET YASAK AŞK'A PENCERE AÇIYOR

Dizide Fikret karakterini canlandıran Salih Bademci oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Eşine çok aşık bir karakteri canlandıran Salih Bademci yeni bölümde yasak aşk yaşamaya başlayacak.

İMER ÖZGÜN KİMDİR?

1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelen İmer Özgün, 2005 yılında Fenerbahçe lisesini bitirdikten sonra aynı yıl İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'ne girmiştir. Dudaktan Kalbe, Sınıf, Avrupa Yakası, Kalpsiz Adam, Kavak Yelleri gibi popüler dizilerde rol alan Özgün, Kanal D ekranında yayınlanan Hanımın Çiftliği ve ATV'de Beyaz Karanfil dizisinde yer almıştır.

2015 yılında kendisi gibi oyuncu olan Salih Bademci ile dünya evine girmiştir. 2017 yılında başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver'in rol aldığı İstanbullu Gelin dizisi 2.sezonunda rol almaya başlamıştır. Dizide, Fikret (Salih Bademci) karakterinin sekreteri rolünde seyirci karşısında olacaktır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Esma'nın beklenmedik hamlesi herkesi şaşırtacak! Günün erken saatlerinde gelen bir haber konakta kıyamet kopmasına sebep olur. Büyük kararların eşiğindeki Dilara hiç ummadığı bir olayla karşılaşır. Süreyya içinde büyüyen korkuyla yüzleşmek ister. Bu uğurda attığı adım hiçbir şeyden haberi olmayan Faruk tarafından çok farklı anlaşılır. Nurgül’ün ricasını kırmak istemeyen Osman’ın yemek masasında söylediği sözler herkesi şok eder. Esma’nın son hamlesi Faruk ve Süreyya’yı çok şaşırtacaktır. Ancak derinlerdeki sebep bambaşkadır.

İstanbullu Gelin son bölümde önemli görüşme! 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin son bölümde önemli görüşme! 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

aa

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaşanan korkunç olay sonrası Süreyya ve Faruk cehennem azabı yaşamaktadırlar. Esma, Garip’ten gelen telefonla hayatının en büyük defterini kapatmaya hazırlanırken bambaşka bir oyunun içine düşer. Başı belaya giren Murat’a ise hiç beklemediği birisi destek çıkar. Dilara, Reyhan’ın sözlerinden rahatsızdır. Küçük bir tartışma, Adem’in evinde inanılması güç olayların yaşanmasına sebep olur. Günün sonunda Fikret’in yapacağı hamle herkes için çok tehlikeli olacaktır

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin’de bu haftaya damga vuran gelişme, İpek Boran'ın doğumdan sonra bebeğini reddetmesi oldu. Peki, bir kadın yaklaşık 9 ay boyunca müthiş bir duygusal ve fizyolojik bağ kurduğu bebeğini neden reddeder? Kadın doğum uzmanlarına göre, İpek'in yaşadığı bu durum, lohusalık hüznünden veya lohusalık depresyonundan kaynaklanabilir ve sonu intihara kadar gidebilir.

Hamilelik döneminde salgılanan birçok hormon, doğumun gerçekleşmesi ile birlikte düşüşe geçiyor. Annelik heyecanını yaşayan kadın için bir yandan dünyasına yeni giren yavrusu, bir yanda dalgalanan hormonları ile birlikte lohusalık dönemi başlıyor.

Tıbben doğumdan sonraki ilk 6 haftayı ifade eden lohusalık, halk arasında ise doğumdan sonraki ilk 40 güne denk gelen dönem.

İstanbullu Gelin'e yeni transfer... Karı koca aynı dizide! ile ilgili etiketler İstanbullu Gelin Star TV Salih Bademci imer özgün kimdir imer özgün eşi fikretin asistanı
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.