İstanbullu Gelin ve Hakan Muhafız'dan ortak sahne!

Ekranların sevilen dizisi İstanbullu Gelin, bir sahnesiyle izleyenlerine sürpriz yaptı. Garip ve Fikret karakterlerinin haberleri izlediği o anlarda seyirciye Hakan: Muhafız'dan bir bölüm seyrettirildi. İki yapımın ortak bir işe imza atması ise dikkat çekti.

Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız ikinci sezonuyla yayına girdi. Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Engin Öztürk ve Burçin Terzioğlu'nun başrollerde oynadığı Hakan Muhafız'daki bir sahne İstanbullu Gelin'de yayınlandı.

GARİP VE FAYSAL DOST ÇIKTI

Star TV'nin başarılı dizisi İstanbullu Gelin'in 82. bölümünde aynı yapım şirketine ait olan 'Hakan: Muhafız'ın yeni sezonundan bir sahne yer aldı. Garip ve Fikret haberleri izlerken, Faysal Erdem'in açıklamaları ekrana yansıdı. Garip, Faysal'ı yakından tanıdığını belirtirken, Fikret'i de isterse tanışmaya götürebileceğini söyledi. Garip ve Fikret'in, Okan Yalabık'ın canlandırdığı Hakan Muhafız'ın önemli karakteri Faysal üzerinden sohbet ettiği anlar dikkat çekti.

İstanbullu Gelin ve Hakan Muhafız'dan ortak sahne!

İstanbullu Gelin ve Hakan Muhafız'dan ortak sahne! ile ilgili etiketler İstanbullu Gelin Hakan: Muhafız
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.