İstanbullu artık bıktı: Seyir halindeki metrobüste yangın

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bakımlarını düzgün yaptırmadığı toplu taşıma araçlarında yaşanan arızalara her gün bir yenisi ekleniyor. Son olarak Bahçelievler'de seyir halindeki metrobüste yangın çıktı. Çıkan yangına, yangın söndürme tüpüyle müdahale edilerek söndürüldü.

Söğütlüçeşme istikametine seyir halinde olan bir metrobüste, Bahçelievler Durağı'na yaklaşırken motor kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın panik ve endişeye yol açarken, yolcular metrobüsten tahliye edildi.

Olay sebebiyle her iki yönde de seferler durduruldu ve uzun araç kuyrukları oluştu. Yolcular, alternatif ulaşım araçlarıyla seyahatlerine devam etmek zorunda kaldı.

Metrobüs sürücüsü ve bazı yolcular, yangın söndürme tüpleriyle alevlere müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin de olay yerine ulaşmasıyla yangın kontrol altına alındı.

Yanan metrobüs, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Yangının söndürülmesi ve gerekli güvenlik kontrollerinin ardından kontrollü bir şekilde seferler yeniden başlatıldı.

Olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, maddi hasar oluştu. Yetkililer, yangının çıkış nedenini araştırmaya başladı.

 

İstanbullu artık bıktı: Seyir halindeki metrobüste yangın ile ilgili etiketler metrobüs CHP İBB yangın
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.