İstanbullar dikkat! Dolandırıcıların yeni 'İSPARK' tuzağına düşmeyin...

İstanbul'da dolandırıcıların yeni hedefi park halindeki araçlar. Ama bu kez farklı bir şekilde. Dolandırıcılar park halindeki araçlara üzerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İSPARK logoları bulunan karekodlu etiketler yapıştırıyor. Bu etiketlerde 'Park borcunuzu ödemek için QR kodu taratınız' ifadeleri yer alıyor. Bu karekodu okutan vatandaşların hesapları dolandırıcılar tarafından her an boşaltılabilir!

İstanbul'da park halindeki araçların üzerine yapıştırılar İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İSPARK logoları taşıyan etiketler yapıştırıldı. Dolandırıcılar bu etiketleri kullanarak insanları kandırmaya çalışıyor ve kredi kartlarından para çekiyor.

Etiketlerde, ‘Park borcunuzu ödemek için QR kodu taratınız’ yazıyor ve borcun 24 saat içinde ödenmesi gerektiği belirtiliyordu.

İstanbullar dikkat! Dolandırıcıların yeni 'İSPARK' tuzağına düşmeyin...

İSPARK BÖYLE BİR UYGULAMASI OLMADIĞINI AÇIKLADI

İSPARK, bu tür bir uygulamasının olmadığını ve etiketlerin sahte olduğunu açıkladı.

Siz de bu tip bir durumla karşılaşırsanız QR kodu (karekod) okutmaya çalışmayın.

İstanbullar dikkat! Dolandırıcıların yeni 'İSPARK' tuzağına düşmeyin... - Resim : 2

İstanbullar dikkat! Dolandırıcıların yeni 'İSPARK' tuzağına düşmeyin... ile ilgili etiketler İSPARK Dolandırıcı İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.