İstanbulkart kişileştirme nasıl yapılır? İstanbulkart kişileştirme 2023!

İstanbulkart kişileştirme nasıl yapılır? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), geçtiğimiz aylarda İstanbulkart sahiplerinin artık kartlarını kişiselleştirebileceklerini duyurdu. İBB'nin yeni uygulaması ile birlikte İstanbulkart sahipleri, kartlarını özel hale getirerek bir dizi avantajdan yararlanabilecekler. Bu yeni gelişme ardından 'İstanbulkart kişileştirme nasıl yapılır?' sorusu araştırılıyor. Peki, İstanbulkart kişileştirme nasıl yapılır? İstanbulkart kişileştirme 2023!

İstanbulkart kişileştirme 2023! Vatandaşlar, İstanbulkart kişiselleştirme işlemi sayesinde milli ve dini bayramlarda ücretsiz kullanım hakkı kazanacak ve kartlarının kaybolması durumunda bakiyelerini koruma altına alabilecekler. Ancak kişiselleştirilmemiş İstanbulkartlar da hala ulaşım ve alışverişlerde kullanılabilecek, ancak bazı özel avantajlardan mahrum kalacaklar. Peki, İstanbulkart kişileştirme nasıl yapılır? İstanbulkart kişileştirme 2023!

İstanbulkart kişileştirme nasıl yapılır? İstanbulkart kişileştirme 2023!

İSTANBULKART KİŞİLEŞTİRME NASIL YAPILIR?

Kişiselleştirme işlemi oldukça kolay bir şekilde yapılabilir. İstanbulkart sahipleri, mobil uygulama veya web sitesi üzerinden kişiselleştirme işlemini gerçekleştirebilirler. Mobil uygulama üzerinden işlem yapmak isteyenler, uygulamaya giriş yaptıktan sonra "Kart Ekle" alanına giderek ilgili adımları takip edebilirler. Aynı şekilde www.bireysel.istanbulkart.istanbul veya www.kisisellestirme.istanbulkart.istanbul adreslerine girerek de kişiselleştirme işlemi tamamlanabilir. Alternatif olarak, 153 numaralı hattı arayarak da kişiselleştirme işlemi başlatılabilir.

Önemli bir not olarak belirtmek gerekirse, kişiselleştirme işlemi sadece kırmızı renkli anonim İstanbulkartlar için geçerli olacak. Diğer İstanbulkart türleri için bu işlem yapılamayacak.

İstanbulkart kişileştirme nasıl yapılır? İstanbulkart kişileştirme 2023! ile ilgili etiketler İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB İstanbulkart
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.