İstanbul’dan konut almak için daha iyi bir fırsat bulamazsınız! Sadece 129.000 TL

İcralık konut satışlarına yoğun ilgi gösteren vatandaşların ilgisini çekecek iki konut ilanı daha yayınlandı. Ziraat Bankası, konutların İstanbul’dan satışa çıktığını duyurdu.

Bankaların gerçekleştirdiği icralık gayrimenkul satışlarına ilişkin son zamanlarda artan ilgi, bu ilanların daha çok gündeme gelmeye başlamasına neden oldu. Pek çok bankanın düzenli olarak gerçekleştirdiği icralık gayrimenkul satışlarında özellikle fiyatlarından Katma Değer Vergisi (KDV) alınmadığı için konutlar öne çıkmaya başladı. Piyasa değerinin altında satışa çıkan konutlar arasına iki tanesi daha geçtiğimiz günlerde eklendi.

Gayrimenkul fiyatlarının artmasına karşın, icralık gayrimenkullerin fiyatlarında piyasa değerinin altında fiyat belirlenmesi, vatandaşları bu alana yönlendirdi. Ekspertizlerin belirlediği rakamlardan satışa çıkan bu konutlar, bu senede pek çok banka tarafından e-İhale yöntemi ile satışa kondu. Satışı devam eden gayrimenkulleri arasına yenilerini ekleyen Ziraat Bankası ise, İstanbul’dan iki yeni konut satacağını duyurdu.

İLK KONUT GÜNGÖREN’DEN SATIŞA ÇIKTI

İstanbul’dan konut almak için daha iyi bir fırsat bulamazsınız! Sadece 129.000 TL

Satışa çıkardığı ilk konutu İstanbul ilinin Güngören ilçesinden satışa koyan Ziraat Bankası, satışa çıkan konutun 90 metrekarelik bir apartman dairesi olduğunu bildirdi. Dairenin 3.katta yer aldığını belirten Ziraat Bankası, dairenin mevkiine ilişkin ise Tozkoparan Mahallesi’ne işaret etti.

Dairenin satışa çıkan bedeline ilişkin de bir açıklama yapan Ziraat Bankası, bu konutun ihale başlangıç bedelinin 2 milyon 150 bin TL olduğunu bildirdi. Teminat bedeli sadece 129 bin TL olan bu konut kredi ile satın alınabiliyor.

İKİNCİ KONUT KAĞITHANE’DEN SATIŞA KONDU

Ziraat Bankası’nın satışa çıkardığı bir başka konut ise İstanbul’un Kağıthane ilçesinin Sultan Selim Mahallesi’nden satışa çıktı. Genişliği 124 metrekare olan konutun ilan detayında Ziraat Bankası; “124 metrekare alanlı, 108/690 arsa paylı, çatı aralı konut nitelikli, 3 kat, 9 nolu bağımsız bölüm” bilgilerini verdi.

Bir apartman dairesi olan bu konut için de rakamsal bedelleri paylaşan Ziraat Bankası, konutun ihaleye 2 milyon 650 bin TL’ye açılacağını duyurdu. Teminat bedeli sadece 159 bin TL olan konutun satışında da kredili kullanıma izin verecek olan Ziraat Bankası, her iki konut için de teklifleri kabul etmeye kendi sitesinin ‘Gayrimenkuller’ sekmesi üzerinden başladı.

İstanbul’dan konut almak için daha iyi bir fırsat bulamazsınız! Sadece 129.000 TL ile ilgili etiketler Ziraat Bankası emlak gayrimenkul Kağıthane İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.