İstanbul'daki vakıf müdürü cinayetinde flaş detay!

İstanbul Şişli'de İmam Buhari Vakfı Müdürü Zafer Mert'i öldürdüğü iddiasıyla yakalanan zanlı ile ilgili flaş bir detay ortaya çıktı. Aynı zanlının, Mert'e yaklaşık bir yıl önce de bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Şişli'de dün işlenen cinayetin ardından gözaltına alınan F.K'nın, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki işlemleri sürüyor.

Emniyette çelişkili ifadeler verdiği ve psikolojik sorunları bulunduğu belirtilen F.K'nın, İmam Buhari Vakfı Müdürü Zafer Mert'i neden öldürdüğü konusunda herhangi bir şey söylemediği öğrenildi.

F.K'nın, yaklaşık bir yıl önce de Mert'e bıçakla saldırdığı, araya giren kişiler tarafından engellendiği ve bu olaydan Mert'in yara almadan kurtulduğu bildirildi.

Sorgulaması süren şüpheli F.K'nın, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Şişli Mecidiyeköy Mahallesi Dereboyu Caddesi'ndeki Filiz Derneğinde dün silahlı saldırıya uğrayan İmam Buhari Vakfı Müdürü Zafer Mert yaşamını yitirmiş, şüpheli F.K. polis tarafından gözaltına alınmıştı.

İstanbul'daki vakıf müdürü cinayetinde flaş detay! ile ilgili etiketler cinayet vakıf müdür zafer mert
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.