İstanbul'daki üniversitelerden eğitime koronavirüs arası

Gelen son dakika haberine göre, Kadir Has Üniversitesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında yarı yıl tatilini öne çekerek eğitime ara verdiğini duyurdu. Yarı yıl tatilinin, koronavirüs tedbiri nedeniyle bugün öğleden itibaren başlayacağı ve 20 Mart'a kadar süreceği açıklandı. Öte yandan Bahçeşehir üniversitesi de tüm eğitimlerine online platformlarda devam edileceğini açıkladı.

İstanbul Kadir Has Üniversitesi, Türkiye'de koronavirüs vakası görülmesinin ardından eğitime ara verdiğini duyurdu.

İstanbul Kadir Has Üniversitesi'nin hem öğrenciler hem de çalışanlarla paylaşılan e-posta'da, 6-10 Nisan arasında yapılacak bahar dönemi yarı yıl tatilinin, koronavirüs tedbiri sebebiyle bugün öğleden itibaren başlayacağı ve 20 Mart'a kadar süreceği açıklandı. Açıklamaya göre; dersler 23 Mart Pazartesi başlayacak.

İstanbul'daki üniversitelerden eğitime koronavirüs arası
BİR TATİL HABERİ DE BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ'NDEN

Öte yandan, Bahçeşehir Üniversitesi öğrencilerin ve akademisyenlerin kampüse gelmemesi, derslere evden online canlı yayınla katılması kararı aldı. Karar, öğrencilere ve akademik kadroya da bildirildi.

İstanbul'daki üniversitelerden eğitime koronavirüs arası - Resim : 2

MEF ÜNİVERSİTESİ'NDEN DE TATİL KARARI

MEF Üniversitesi, koronavirüs nedeniyle İngilizce hazırlık sınıflarının internet üzerinden ders almaları kararı aldı. Üniversite ayrıca, hazırlık sınıfı dışındaki tüm bölümlerin 12-13 Mart günlerinde tatil olacağını açıkladı. 16-20 Mart tarihlerinde ise tüm dersler internet üzerinden olacak.

İstanbul'daki üniversitelerden eğitime koronavirüs arası ile ilgili etiketler İstanbul Koronavirüs Korona Kadir Has Üniversitesi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.